Klink nogal hoogdravend he “Ik versla slavernij”? Ik heb het bewust zo neergezet om jou te triggeren, in de hoop dat je hier even bij stilstaat. Miljoenen mensen leven in slavernij. Zij worden misleid, mishandeld en misbruikt. Slavernij moet stoppen. Ik sta daarom op tegen deze misdaad en ga voor de slachtoffers van slavernij door de modder. Ga met mij mee de strijd aan. Klik hier om mij te steunen met een bijdrage

Mijn motivatie

Ieder mens is geschapen om in vrijheid te leven. Het is bizar dat er vandaag de dag nog steeds slavernij bestaat en dat we dit zelfs met z’n allen in stand houden. Ik wil gaan voor een slavernij vrije wereld.

Over International Justice Mission

Dit is IJM:

Wij zijn International Justice Mission en wij geloven dat recht voor de armen mogelijk is.
Wij zijn een wereldwijde beweging die armen beschermt tegen de plaag van geweld, zoals slavernij en mensenhandel.
Ons wereldwijde team bestaat uit bijna 1000 advocaten, undercovers, maatschappelijk werkers en andere professionals werkzaam vanuit 18 veldkantoren.
Ons kantoor in Nederland werkt aan fondsenwerving, het mobiliseren van de kerk en het bijdragen aan beleid om slavernij tegen te gaan.

Wil je meer weten? Je mag altijd contact met mij opnemen!

X