Vandaag deelde ik dit bericht in de bemoedigingsapp van de gemeente:

Vandaag sluiten we de bemoedigingsapp van deze week af met een bijbeltekst. De tekst heb ik geplaatst op een fragment van een schilderij waar ik deze week aan heb gewerkt. Je ziet het water, de zee. De zee kan kalm zijn maar ook stormachtig. Zo kan het ook zijn in ons leven. Maar dan die tekst: waar de Geest van de Heer is, daar is vrijheid. Hoe de omstandigheden ook zijn, vrijheid!

Lieve mensen, hou je oog gericht op de God die het leven geeft. De God die onze Schepper is, onze Heler, onze Bevrijder, onze Heer. Levend vanuit de Geest, die vrijheid geeft. Die ons bevrijd van angst en waardoor wij kunnen zeggen “Abba, Vader!”.

Deel als broers en zussen het leven met elkaar. Zoek elkaar op. Zoek je broers en zussen in de Here op. Ga met elkaar in gebed tot die troon van genade, prijs God met je stem. Maak Hem groot met woord en daad. Vertel elkaar van de grote daden van God. En leef vanuit jouw identiteit in Christus! Dat er maar meer en meer mensen mogen zie wie Hij is. En door de liefde tot Hem getrokken zullen worden. Dat onze onderlinge liefde, onze eenheid maar een getuigenis mag zijn voor de wereld!

Waar de Geest van de Heer is, daar is vrijheid lieve mensen!