Het onderstaande bericht deelde ik op de bemoedigingsapp van Baptistengemeente Meppel. Sinds de corona crisis ben ik begonnen met een appgroep waarin ik op elke doordeweekse dag een appje stuur naar gemeenteleden met een bemoediging. Een eenvoudige manier om dagelijks iets te kunnen delen met gemeenteleden. Mocht je ook bij de gemeente horen en toegevoegd willen worden? Stuur mij dan even een berichtje. Wegens privacy redenen kunnen mensen die niet tot de gemeente behoren niet worden toegevoegd.

Op deze stralende dag deel ik met jullie Psalm 95 en de muzikale versie van Sons of Korah. Dwars door alle omstandigheden heen mogen we ons oog gericht houden op God. Zoals de Bijbel ook zegt: “verheugt u in de Here”. Dat betekent niet dat jouw omstandigheden altijd geweldig zullen zijn, dat betekent niet dat je geen verdriet hebt, verlies kent, nooit ziek bent. Maar dat betekent dat je te midden van je omstandigheden mag focussen op God. In het werk van Zijn handen mag zien dat Hij trouw is, nooit los laat en alles ten goede doet meewerken. Dat overstijgt het tijdelijke. En dat biedt troost en nieuwe kracht.

Vers 1: Kom, laten wij vrolijk zingen voor de HEERE, laten wij juichen voor de rots van ons heil.

Vers 6: Kom, laten wij ons neerbuigen en neerbukken, laten wij knielen voor de HEERE, Die ons gemaakt heeft.

Dit was weer de laatste bemoedigingsapp van deze week. De tijd vliegt! Komende zondag zal Jelte spreken, dankbaar dat hij mijn preekbeurt heeft willen overnemen!

Hopelijk lukt het jullie om gebruik te maken van de mogelijkheden om samen de dienst te volgen👍🏻

Zegen voor dit weekend en tot maandag 😃