Agenda

In het overzicht zie je waar ik voorga of Bijbelstudies leidt. Via het contactformulier kun je een afspraak maken voor een preekbeurt of informeren naar de mogelijkheden rondom Bijbelstudies.

Blog bekijkenPreken terugluisteren

Activiteiten

Overzicht per maand

Is uw gemeente nog opzoek naar een predikant/voorganger voor een dienst? Vul het onderstaande formulier dan in om te informeren naar de mogelijkheden. Ik maak ook graag kennis met gemeentes waar ik nog niet eerder ben geweest. Als voorganger probeer ik in de prediking de brug te slaan van de Bijbelse boodschap naar de praktijk vandaag de dag. Hierin is de Bijbel leidinggevend en heeft het alles te zeggen over ons leven hier en nu. Daarbij is het wel de kunst van het vertalen, wat heeft de eeuwenoude, millenia oude boodschap voor betekenis vandaag de dag. Het is mijn passie om hiermee bezig te zijn en dit op een goede manier over te brengen op manieren die aansluiten bij de hoorders. 

Waar voel ik mij als predikant thuis?
En een overzicht van verschillende denominaties waar ik voor ben gegaan.

Als predikant voel ik mij thuis in een heel groot deel van de kerk. Ik ben verbonden als predikant aan de Baptistengemeente in Meppel, maar heb ook een uitgebreide geschiedenis met andere kerken. Een greep van de diversiteit aan gemeentes waar ik voor ben gegaan: Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (GKV), Hervomde kerk/gemeente, Gereformeerde kerk, Protestantse Kerk in Nederland (PKN), Christengemeentes, Evangelische gemeentes, Pinkstergemeentes, Baptistengemeentes, Vrije Evangelische Gemeentes (VEG). 

Men ziet mij over het algemeen als een theoloog die orthodox in de leer is maar divers in uiting is. Daarbij heb ik persoonlijk ook een grote voorliefde voor liturgiek en voel ik me ook goed thuis binnen de verschillende liturgische settingen.

Contactformulier preekbeurten

7 + 2 =

2023-2024 
Er zijn op dit moment 2 zondagen vrijgekomen in 2023: 16 juli en 29 oktober
(de desbetreffende gemeente heeft gelukkig na lange tijd weer een eigen predikant).
Voor 2023 en 2024 zijn inmiddels verder alle ochtenddiensten al ingevuld.
Vanaf januari 2024 zal de agenda voor 2025 weer opengaan, voor die tijd maak ik nog geen afspraken voor ochtenddiensten in 2025.

Ik ben in 2023-2024 wel beschikbaar voor middag- en avonddiensten/bijeenkomsten.
Daarnaast is het ook mogelijk om mij uit te nodigen voor bijeenkomsten op andere dagen van de week.