Agenda

In het overzicht zie je waar ik voorga of Bijbelstudies leidt. Via het contactformulier kun je een afspraak maken voor een preekbeurt of informeren naar de mogelijkheden rondom Bijbelstudies.

Blog bekijkenPreken terugluisteren

Activiteiten

Overzicht per maand

Is uw gemeente nog opzoek naar een predikant/voorganger voor een dienst? Vul het onderstaande formulier dan in om te informeren naar de mogelijkheden. Ik maak ook graag kennis met gemeentes waar ik nog niet eerder ben geweest. Als voorganger probeer ik in de prediking de brug te slaan van de Bijbelse boodschap naar de praktijk vandaag de dag. Hierin is de Bijbel leidinggevend en heeft het alles te zeggen over ons leven hier en nu. Daarbij is het wel de kunst van het vertalen, wat heeft de eeuwenoude, millenia oude boodschap voor betekenis vandaag de dag. Het is mijn passie om hiermee bezig te zijn en dit op een goede manier over te brengen op manieren die aansluiten bij de hoorders. 

Waar voel ik mij als predikant thuis?
En een overzicht van verschillende denominaties waar ik voor ben gegaan.

Als predikant voel ik mij thuis in een heel groot deel van de kerk. Ik ben verbonden als predikant aan de Baptistengemeente in Meppel, maar heb ook een uitgebreide geschiedenis met andere kerken. Een greep van de diversiteit aan gemeentes waar ik voor ben gegaan: Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt (GKV), Hervomde kerk/gemeente, Gereformeerde kerk, Protestantse Kerk in Nederland (PKN), Christengemeentes, Evangelische gemeentes, Pinkstergemeentes, Baptistengemeentes, Vrije Evangelische Gemeentes (VEG). 

Men ziet mij over het algemeen als een theoloog  met een orthodox-evangelisch hart en divers in uiting. Daarbij heb ik persoonlijk ook een grote voorliefde voor liturgiek en voel ik me ook goed thuis binnen de verschillende liturgische settingen.

Over 2024-2026

Op dit moment kan ik geen zondagochtenddiensten voor 2024 en 2025 meer aannemen, alle zondagen zitten vol. Ik heb nog wel ruimte voor middag- en avonddiensten. Ik heb gemerkt dat er meerdere kerken zijn die alvast proberen om voor 2026 afspraken te maken. Echter:

Vanaf januari 2025 zal de agenda voor 2026 opengaan, voor die tijd maak ik nog geen afspraken voor ochtenddiensten in 2026.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om mij uit te nodigen voor bijeenkomsten op andere dagen van de week.

Contactformulier preekbeurten

2 + 8 =

Mocht u geen reactie ontvangen van mij nadat u het formulier heeft ingevuld dan kan het zijn dat het formulier niet werkt. Dit is weleens eerder gebeurt. U mag mij ook altijd even bellen (zie contact pagina voor meer informatie). Normaliter probeer ik binnen 2 werkdagen te reageren op mailtjes.