Als de dood dichtbij komt

Samen afscheidnemen, herinneren, stilstaan, vooruitkijken

De dood is iets wat we graag voor ons uitschuiven. We proberen van het leven te genieten. En toch is de dood onvermijdelijk. We krijgen er allemaal mee te maken. Je bent op deze pagina terecht gekomen. Wellicht ben je op zoek naar een dominee/predikant/voorganger voor een uitvaart (begrafenis/crematie). Ik wil graag samen met jullie hier over nadenken, je bijstaan wanneer dat nodig is en je helpen waar ik kan. Je kunt ook van mijn diensten gebruik maken wanneer je geen lid bent van de gemeente waar ik predikant van ben. 

Contact opnemenOver Johan

In overleg is een heleboel mogelijk

Als freelance predikant help ik u graag met het vinden van de juiste invulling voor de uitvaart

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u op deze pagina terecht bent gekomen. Misschien bent u bezig om de eigen wensen rondom het overlijden vast te leggen. Of is er naaste overleden en zoekt u naar mogelijkheden. Wellicht bent u geen lid van een gemeente, of heeft uw kerk op dit moment geen eigen dominee/voorganger. 

Ik denk graag met u mee.

 

 

Direct contact: Bel naar 06-11095678 

U moet een uitvaart regelen maar hebt geen beschikbare predikant? Of bent u niet verbonden aan een kerk en wilt u wel een afscheidsdienst houden? Lukt het om wat voor reden dan ook niet om een predikant te regelen, neemt u dan contact op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Ook bij plotseling overlijden is er veel mogelijk.

Samen zoeken we naar vormen die bij uw eigen geloofsovertuiging passen. Hierdoor wordt de uitvaart een moment van herinneren, stilstaan en verwerking.

Uiteraard beweeg ik mij als predikant binnen de christelijke traditie. U kunt er dus vanuit gaan dat de vormgeving en inhoud zal passen binnen de christelijke identiteit. De christelijke identiteit is een hele diverse identiteit, er zijn tal van mogelijkheden en prachtige symbolen, woorden en rituelen die hierbij passen. Graag denk ik met u mee op welke wijze we het afscheid gaan vormgeven.

Johan Otten

Predikant