Als de dood dichtbij komt

Samen afscheidnemen, herinneren, stilstaan

De dood is iets wat we graag voor ons uitschuiven. We proberen van het leven te genieten. En toch is de dood onvermijdelijk. We krijgen er allemaal mee te maken. Ik wil graag samen met jullie hier over nadenken, je bijstaan wanneer dat nodig is en je helpen waar ik kan. 

Contact opnemenOver Johan

Meer informatie

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je op deze pagina terecht bent gekomen. Misschien ben je bezig om je eigen wensen rondom het overlijden vast te leggen. Of is er naaste overleden en zoek je naar mogelijkheden.

Ik denk graag met je mee.

 

 

Direct contact: Bel naar 06-11095678 

 

 

Om er voor te zorgen dat de kosten zo transparant mogelijk zijn vindt u hieronder de standaard tarieven. Deze tarieven gelden enkel voor uitvaarten die niet horen bij de gemeente waar ik als predikant aan verbonden ben. Heeft u specifieke wensen? Geeft u dit dan aan bij het eerste contact, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Mochten de kosten een probleem vormen, geef dit dan aan – samen kijken we naar de mogelijkheden. De tarieven zijn ter indicatie. 

Johan Otten

Johan Otten

Predikant

U moet een uitvaart regelen maar hebt geen beschikbare predikant? Of bent u niet verbonden aan een kerk en wilt u wel een afscheidsdienst houden? Lukt het om wat voor reden dan ook niet om een predikant te regelen, neemt u dan contact op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Ook bij plotseling overlijden is er veel mogelijk.

Samen zoeken we naar vormen die bij uw eigen geloofsovertuiging passen. Hierdoor wordt de uitvaart een moment van herinneren, stilstaan en verwerking. 

X